ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ


MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137

Ο Άγιος Νικόλαος ( Άγιος όπως συνηθίζεται να αποκαλείται απο τους περισσότερους Κρητικούς), είναι η πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου και βρίσκεται στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, στη Δυτική πλευρά του κόλπου του Μεραμβέλλου.

 Η ονομασία του προήλθε από το βυζαντινό εκκλησάκι που βρίσκεται στον όρμο Αγίου Νικολάου. Παλαιότερη γνωστή ονομασία, Μαντράκι, καθώς υπήρχαν πολλές μάντρες με κατσίκια που ξεχειμώνιαζαν. Άλλη γνωστή ονομασία κι αυτή που ακόμα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι των γύρω χωριών, Γιαλός.

Από το έτος 2000, λόγω του σχεδίου Καποδίστρια, στο Δήμο Αγίου Νικολάου συγχωνεύθηκαν οι κοινότητες Κριτσάς, Ελούντας, Λιμνών, Καλού Χωριού, Βρουχά, Σκινιά, Λούμα, Ζενίων, Έξω Ποτάμων, Κρούστα, Έξω Λακωνίων, Μέσα Λακωνίων και Πρίνας. Από το έτος 2011 κι έπειτα από το νόμο Καλλικράτη , στο δήμο Αγίου Νικολάου συγχωνεύθηκαν ο δήμος Νεαπόλεως και η κοινότητα Βραχασίου.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137


Ένα πάρκο με πεύκα και αλμυρίκια πάνω από τη Λίμνη προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης.Από το πάρκο αυτό ξεκινά ένα πετρόχτιστο μονοπάτι, ελίσσεται ανάμεσα στα δένδρα και καταλήγει στη Νότια πλευρά της Λίμνης, εκεί όπου δένουν μικρά σκάφη αλιείας.

Η Σπιναλόγκα.Το νησί που άφησαν την τελευταία τους πνοή πολλοί άνθρωποι από λέπρα.Πλέον κάποια από τα κτίρια και σπίτια της σώζονται ως αρχαιολογικοί χώροι και υπάρχουν τουριστικά γραφεία που μεταφέρουν τους τουρίστες με βάρκα στο νησί από την Ελούντα και εκεί γίνετε η ξενάγηση τους στα συγκεκριμένα σημεία του νησιού που επιτρέπετε η πρόσβαση. Είναι εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Η Μαρίνα του Δήμου Αγίου Νικολάου όπου διοργανώνονται ιστιοπλοϊκοί αγώνες.
 ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟΤο κέρας της Αμάλθειας, ένα γλυπτό που έχει κατασκευασθεί από τους ντόπιους, αναγνωρισμένους καλλιτέχνες αδελφούς Σωτηριάδη, έχει στηθεί σε ένα πετρόχτιστο αίθριο παραθίν αλός, έτσι ώστε να έχει φόντο τον κόλπο του Μεραμβέλου και το νησάκι των Αγίων Πάντων.
Η πλατεία Νεάρχου,όπως ονομάζεται η παλαιότερη πλατεία ΚΤΕΛ, είναι σχεδιασμένη με ψηφιδωτά θαλάσσια μοτίβα, από την αρχιτέκτονα Μάρω Δαγιάντη.

Οι σκάλες της πόλης είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Καθώς η πόλη είναι κτισμένη σε λόφους οι σκάλες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της, με αρκετους αρχιτέκτονες της περιοχής να έχουν σχεδιάσει από μια.
Η Κιτροπλατεία, μια πλατεία με μικρή παραλία, από την οποία ξεκινάει πετρόχτιστος πεζόδρομος που ακολουθεί την ακτογραμμή και καταλήγει στη Μαρίνα.

 Το όνομά της προέρχεται από το εμπόριο των κίτρων καθώς από αυτήν την παραλία κι εξαιτίας του βάθους της, μπορούσαν να φορτώσουν τα εμπορικά καΐκια προτού ακόμα η πόλη αποκτήσει λιμάνι.
Ο λόφος του Αγίου Χαραλάμπους , δίπλα στην ομώνυμη εκκλησία ένα αλσύλλιο από πεύκα με μια παλιά υδατοδεξαμενή στην οροφή της οποίας φύονται δύο πεύκα.

 Από το λόφο έχει κανείς πανοραμική θέα της πόλης και του κόλπου.
Τα νησάκια Αγίων Πάντων και Φάρου, είναι ένα παράδειγμα στην Φυσική Ιστορία καθώς ενώ απέχουν ελάχιστα μέτρα το ένα από το άλλο τα είδη της πανίδας και χλωρίδας που φιλοξενούν έχουν εξελιχθεί διαφορετικά Στο νησί των Αγίων Πάντων έχουν μεταφερθεί από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα κρητικοί αίγαγροι, τα Κρι Κρι, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό το είδος.

H Λίμνη Βουλισμένη ( 'Λίμνη' για τους Αγιονικολιώτες) είναι μια μικρή Λιμνοθάλασσα στο κέντρο της πόλης. Πολλοί αρχαίοι μύθοι αναφέρουν τη Λίμνη, οι αρχαιότεροι από τους οποίους θέλουν τις θεές Αθηνά και Άρτεμη να λούζονται σε αυτή. Με τη Λίμνη συνδέονται δύο αστικοί μύθοι, ότι δεν υπάρχει πυθμένας, και ότι η Λίμνη συνδέεται με το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Ο τελευταίος μύθος στηρίζεται στο ότι κατά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου,

 τα νερά της Λίμνης φούσκωσαν και πλημμύρισαν τις γύρω από αυτήν αποθήκες. Στον πυθμένα της λίμνης υπάρχει πολεμικό υλικό που εγκαταλείφθηκε από τους Γερμανούς στρατιώτες προτού αποχωρήσουν στο τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137
Ασφάλεια - σύμβαση

Η Ασφάλεια, στα νομικά και τα οικονομικά, είναι μια μορφή διαχείρισης κινδύνου, που χρησιμοποιείται πρώτιστα για να προστατεύσει ενάντια στον κίνδυνο πιθανών οικονομικών απωλειών. Ιδανικά, η ασφάλεια ορίζεται ως η δίκαιη μεταφορά του κινδύνου πιθανής απώλειας από μια οντότητα σε άλλη, σε αντάλλαγμα μιας λογικής αμοιβής. Στην πράξη, εντούτοις,

 η επιχείρηση της παροχής της ασφαλιστικής προστασίας καταλήγει συχνά στην προσφυγή στο δικαστήριο μεταξύ των ενδιαφερομένων. Γενικά, είναι μία σύμβαση, στην οποία ένα συμβαλλόμενο μέρος συμφωνεί να πληρώσει για τις οικονομικές απώλειες ενός άλλου συμβαλλόμενου μέρους, ως αποτέλεσμα ενός διευκρινισμένου γεγονότος.


Η απάτη γύρω από τις ασφαλίσεις τιμωρείται αυστηρά με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών. Όποιος δηλαδή μόνος του επιφέρει τη ζημιά για την οποία έχει γίνει η ασφάλιση στο αντικείμενο ή στον εαυτό του, με σκοπό να εισπράξει την ασφάλεια, τιμωρείται με φυλάκιση. Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι υποχρεωτική. Μπορεί όποιος θέλει να ασφαλιστεί, καταβάλλοντας κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Οι έμποροι, οι νομικοί, οι εργάτες κ.ά. ασφαλίζονται στα Ταμεία τους πληρώνοντας ένα ορισμένο ποσό κάθε μήνα.
Ιδιωτική ασφάλιση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
Στην περίπτωση ιδιωτικών ασφαλίσεων, εκείνος που θέλει ν' ασφαλιστεί, απευθύνεται σ' ένα ασφαλιστικό γραφείο, που αναλαμβάνει την υποχρέωση να τον αποζημιώσει για μια ορισμένη ζημιά που έχει από πριν συμφωνηθεί. Γι' αυτήν την εξασφάλιση πληρώνει κάθε μήνα στο γραφείο εκείνο, ασφάλιστρο ένα ορισμένο ποσό. Η σύμβαση γίνεται με συμβόλαιο, όπου ορίζεται το αντικείμενο που ασφαλίζεται (κατοικία, ζώο, εμπόρευμα, καράβι, αυτοκίνητο, κατάστημα, μέλος του σώματος, η υγεία του ασφαλιζόμενου κλπ., το ποσό της αποζημίωσης και το ασφάλιστρο (ποσό χρημάτων που θα πληρώνει κάθε μήνα ο ασφαλιζόμενος).

Ειδική κατηγορία ασφάλισης είναι η αντασφάλεια, στην οποία ο ασφαλιστής ασφαλίζεται σε άλλο μεγαλύτερο ασφαλιστή για τις αποζημιώσεις που ανέλαβε. Παραδείγματος χάρη, ένα μικρό ασφαλιστικό γραφείο ασφαλίζεται σε μια μεγάλη επιχείρηση βιομηχανίας για όλες τις αποζημιώσεις που έχει αναλάβει κι έτσι, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα στο γραφείο, θα αποζημιωθεί από την επιχείρηση.

Άλλη κατηγορία είναι η αλληλασφάλεια. Σ' αυτή, δυο και περισσότεροι ασφαλίζονται μεταξύ τους για τις ζημιές που θα συμβούν στον καθέναν απ' αυτούς. Η ασφάλιση έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχει αναπτυχθεί και ιδιαίτερος κλάδος νομικής επιστήμης που ασχολείται με τις ασφαλίσεις και λέγεται ασφαλιστικό δίκαιο.

Τις κοινωνικές ασφαλίσεις τις έχει αναλάβει το Κράτος και τα διάφορα Ταμεία ή Ιδρύματα. Το κράτος ασφαλίζει τους δημόσιους υπαλλήλους και τους δίνει σύνταξη, όταν γεράσουν ή όταν πάθουν κάποια αναπηρία. Το ίδιο κάνουν και τα Ταμεία (Μετοχικό Ταμείο Στρατού, Ταμεία Συντάξεων Νομικών, Εμπόρων κλπ.) για καθέναν που εργάζεται στον αντίστοιχο ειδικό κλάδο.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣMEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137


 Εθνική Ασφαλιστική 

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 120 ετών. Ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 (ΦΕΚ Αρ.177/22.06.1891) με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των:

 Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως.

 Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος του μεγαλύτερου και ισχυρότερου Ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE), με ισχυρή παρουσία όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137INTERAMERICAN
Η εταιρία ηγέτης της ασφαλιστικής αγοράς

Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία. 
Μέτοχοι του Ομίλου ACHMEA είναι η ACHMEA, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας και η Rabobank μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου.  
Ιδρύθηκε το 1969 και για 44 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά.  
Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας.  
1η σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία και 2η επί συνόλου αγοράς.  
Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας.  
Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.  
Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τα προγράμματα υγείας MEDISYSTEM, το σύστημα επένδυσης Capital, τις εξαιρετικές καλύψεις στο χώρο της Βοηθείας κ.λπ.  
Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή MEDICLINIC, Medifirst πολυιατρείο), Βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.) και Αυτοκινήτου [CAR POINT - Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης και Επισκευής Αυτοκινήτου].  
Έχει δημιουργήσει πολλαπλούς και σύγχρονους τρόπους πρόσβασης και εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών της.  
Το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο, ενώ χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθοδολογίες εξυπηρέτησης όπως financial planning, financial services κ.λπ.  
Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (έρευνες Tradelink 2005, 2007, 2008, 2011, 2012).  
Η Εταιρία έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό "World Finance".

Groupama Φοίνιξ 
Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Φοίνιξ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Στην εμπειρία και τεχνογνωσία που ανέπτυξε η Εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και η συγγένειά της με τον ισχυρό ασφαλιστικό και τραπεζικό Όμιλο Groupama, του οποίου είναι θυγατρική 100% από το 2007.

Η Groupama Φοίνιξ αξιοποιεί συνεχώς όλα τα πλεονεκτήματά της στο πλαίσιο μιας στρατηγικής καινοτομίας, ανάπτυξης και αποδοτικότητας, προς όφελος των πελατών της.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137

Φήμη & παράδοση

Στις ασφαλίσεις ζημιών από το 1928
Στις ασφαλίσεις ζωής από το 1985
Πάνω από 350.000 πελάτες

Ισχυρό χαρτοφυλάκιο σε όλους τους κλάδους

Κύκλος εργασιών €168 εκατ.
Ασφαλίσεις Ζημιών €107,9 εκατ.
Ασφαλίσεις Ζωής €60,1 εκατ.
Καθαρό αποτέλεσμα €17,08 εκατ. (προ φόρων)

Συμπληρωματικά και αποτελεσματικά δίκτυα

248 Ασφαλιστικοί & Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι
946 Πράκτορες & Ασφαλειομεσίτες
80 Ασφαλιστές της Group Μέριμνα

Η Groupama Φοίνιξ είναι μέλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.
Έδρα: Λεωφ. Συγγρού 213-215, Νέα Σμύρνη Αττικής
AP.M.A.E.: 12892/05/B/86/72

Υδρόγειος

Η Υδρόγειος είναι ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους με ηγετική θέση στον κλάδο των γενικών ασφαλειών. Η εταιρεία έχει μία ισχυρή παρουσία τεσσάρων δεκαετιών στην ελληνική αγορά, ενώ, από το 2002, δραστηριοποιείται και στην αγορά της Κύπρου, μέσω της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου».

Η Υδρόγειος διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων που προσφέρουν εύρος καλύψεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το δίκτυο διανομής μας, στρατηγικά κατανεμημένο σε όλη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, βασίζεται σε μία ευρεία και διαρκώς αναπτυσσόμενη δύναμη ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και υποστηρίζεται από τη λειτουργία 13 υπερσύγχρονων σε υποδομές και άρτιων σε στελέχωση εταιρικών υποκαταστημάτων και γραφείων.
Ο Όμιλος της Υδρογείου σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.00 ικανοποιημένους πελάτες και διατηρεί συνεργασία με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται στα 262 άτομα.


'Οραμα & Αποστολή
Όραμά μας είναι να αποτελούμε την «Ασφαλή Δύναμη», δηλαδή: Έναν υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, πρωταγωνιστή του κλάδου μας, με συνεχή, ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική. Έναν ασφαλιστικό οργανισμό που μέσα από τη λειτουργία, τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά του, αποπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον ασφαλισμένο.
Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, λειτουργώντας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και, κυρίως, διατηρώντας ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με τους πελάτες, συνεργάτες, εργαζομένους, εταίρους του επιχειρηματικού και ευρύτερου κοινωνικού μας περιβάλλοντος.
Αρχές & Αξίες
Οι αρχές και αξίες της Υδρογείου βρίσκονται στην «καρδιά» της φιλοσοφίας και λειτουργίας της εταιρείας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της.
Παρά τη διαχρονικά εντυπωσιακή ανάπτυξή της, η Υδρόγειος διατηρεί μέχρι σήμερα την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρώπινου οργανισμού, σταθερά προσανατολισμένου στην ποιότητα, την αριστεία, τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο. Από αυτές τις βασικές κατευθυντήριες αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, σημείο αναφοράς και έμπνευσης όλων των ανθρώπων μας, τις οποίες και προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη, στο μέγιστο δυνατό βαθμό:
Σεβασμός - Υπευθυνότητα
arrow-right-smΑκούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και συνεργάτη μας φροντίζοντας να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτό.
arrow-right-smΣτεκόμαστε υπεύθυνα και με συνέπεια δίπλα του, στηρίζοντάς τον, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και ιδιαίτερα τη «δύσκολη» στιγμή.
Ακεραιότητα - Ειλικρίνεια


arrow-right-smΈχουμε ξεκάθαρους στόχους, πολιτικές και όρους, τους οποίους φροντίζουμε να επικοινωνούμε με άμεσο και ανοιχτό τρόπο.

arrow-right-smΛειτουργούμε με ήθος και διαφάνεια σε ό,τι κάνουμε.
Επαγγελματισμός - Προσήλωση στην Ποιότητα
arrow-right-smΘέλουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα, τις καλύτερες υπηρεσίες, με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.
arrow-right-smΘέλουμε να αποτελούμε πρότυπο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης προς τους συνεργάτες και πελάτες μας, χτίζοντας ποιοτικές και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.
Πρωτοβουλία & Ομαδικότητα
arrow-right-smΕνθαρρύνουμε την ανθρώπους μας να δημιουργούν και να αναπτύσσονται μέσα από την εργασία τους, παρέχοντας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλον και ανταμείβοντάς τους δίκαια και χωρίς διακρίσεις για το καλό αποτέλεσμα.
arrow-right-smΕνισχύουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την κουλτούρα της «οικογένειας» της Υδρογείου - ενός οργανισμού που βασίζει την επιτυχία του στα κοινά οράματα, τους κοινούς στόχους, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία των ανθρώπων του. 
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137
 AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α,Ε, 

Η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α,Ε, ιδρύθηκε το 1995, με κύρια δραστηριότητα τις Ασφαλίσεις Πλοίων, Σκαφών Αναψυχής και Φορτίων.
Το 2004 καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε παραγωγή ασφαλίστρων στον Κλάδο Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής, ανάμεσα σε μεγάλες και ήδη καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες.

Από τότε, παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της απαιτητικής ναυτιλιακής κοινότητας. Το όραμα του «καπετάνιου» της Ν. Βελλιάδη, η άψογη κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, το ανθρώπινο πρόσωπο και η φιλική εξυπηρέτηση, η άρτια δόμηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και η ταχύτατη διεκπεραίωση των ζημιών έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η AIGAION να έχει ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 σκάφη αναψυχής και πλοία παντός τύπου, κατέχοντας το 31% περίπου των συνολικών ασφαλίστρων που προέρχονται από τις ναυτασφαλίσεις στην Ελλάδα (στοιχεία 31/12/2009).

Το 1999 η Εταιρία επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στους λοιπούς κλάδους ασφάλισης ζημιών, διεκδικώντας την καταξίωση σε ένα ευρέως ανταγωνιστικό περιβάλλον.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137


Σήμερα, η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις:

-  Πλοίων
-  Σκαφών Αναψυχής, Yachts & Mega Yachts
-  Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη (Protection & indemnity risks)
-  Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη (FD&D)
-  Πληρωμάτων Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής
-  Μεταφορών & Ευθύνης Μεταφορέα / Διαμεταφορέα
-  Αυτοκινήτων
-  Πυρός / Περιουσίας
-  Γενικής Αστικής Ευθύνης
-  Προσωπικού Ατυχήματος
-  Νομικής Προστασίας Αυτοκινήτου & Οδηγού
-  Νομικής Προστασίας Σκαφών Αναψυχής (ιδιωτικής & Επαγγελματικής χρήσης)

Σ’ ένα περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς, η AIGAION διατηρεί σταθερές τις αξίες και το όραμά της και προχωρά μπροστά με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένα και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης. Με αξιοπιστία. Με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Με ένα ευρύτατο και συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η AIGAION συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια σύγχρονες και αξιόπιστες ασφα-λύσεις!

Στρατηγική & Όραμα

Οι ιδρυτές της AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. οραματίστηκαν την επανίδρυση ναυτασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι ναυτική υπερδύναμη και ότι οι Έλληνες εφοπλιστές και πλοιοκτήτες έως πρόσφατα απευθύνονταν μόνο σε αλλοδαπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς για την ασφάλιση των πλοίων τους.

Το όραμα πραγματοποιήθηκε, αφού η AIGAION κατάφερε από το 2004 - και μετά από μόλις 10 χρόνια λειτουργίας - να βρίσκεται στην κορυφή της θαλάσσιας ασφάλισης, ελέγχοντας το 31% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων του κλάδου Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής στην Ελλάδα (με στοιχεία της 31-12-2009).

Σήμερα, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική ναυτασφαλιστική αγορά, σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια, επιδιώκουμε να κατακτήσουμε τις ξένες αγορές. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η AIGAION τυγχάνει ήδη ευρύτατης αποδοχής σε αγορές του εξωτερικού και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων και Σκαφών αναψυχής προέρχεται από αντασφαλιστικές εργασίες στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η AIGAION αναπτύχθηκε δυναμικά και συνεχίζει να αναπτύσσεται και στους λοιπούς κλάδους γενικών ασφαλίσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο Πυρός – Περιουσίας, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Προσωπικού Ατυχήματος καθώς και στον κλάδο Αυτοκινήτων και είναι ήδη μία υπολογίσιμη δύναμη σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο.

Εργαλεία για την επίτευξη των στόχων μας ήταν και είναι

η δυνατή οικονομική βάση και η φερεγγυότητα,
το ευέλικτο management και το ενσωματωμένο κέντρο λήψεως αποφάσεων,
η βαθιά συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης,
οι σταθεροί ρυθμοί ανάπτυξης,
η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία των στελεχών μας,
η συστηματική εργασία διοίκησης και προσωπικού,
οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας,
η συνέπεια στην τήρηση των συμβατικών και νόμιμων υποχρεώσεών μας,

η παροχή σύγχρονων και πληρέστατων ασφαλιστικών υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους-υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή
η άρτια και ταχύτατη εξυπηρέτηση τόσο στη φάση έκδοσης προσφορών και ασφαλιστηρίων όσο και στη φάση του διακανονισμού απαιτήσεως και καταβολής αποζημιώσεων.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137

 International Life 
Όραμα, Στρατηγική & Αξίες

Το Όραμά μας

Να είμαστε στις κορυφαίες εταιρείες της χώρας
Να συμβάλουμε στην ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας
Να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε
Να επιτελούμε κοινωνικό έργο
Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας είναι η συνεχής διαφοροποίηση μέσω καινοτόμων υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πελάτη.
Για αυτό, βελτιώνουμε συνεχώς την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι πελάτες μέσω:

Ταχύτητας και ποιότητας στην αποζημίωση
Ευελιξίας και ανθρώπινης προσέγγισης σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης
Δημιουργίας καινοτομίας σε όλους τους τομείς προϊόντων και υπηρεσιών
Οι αξίες μας

Οι αξίες της International Life εκφράζονται μέσα από το τρίπτυχο:

Φιλικότητα/Προστασία
Αξιοπιστία/Ήθος
Δυναμισμός/Σύγχρονες Υπηρεσίες
Οι αξίες μας συνθέτουν τον χαρακτήρα του Ομίλου και εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

  Συγχώνευση με απορρόφηση της International A.E.A.Z.(πρώην Universal Life Ελλάς Α.Α.Ε.Ζ.) από την International Life A.E.A.Z., με στόχο την ανάπτυξη της δυναμικής των ομαδικών ασφαλίσεων.
 Συγχώνευση με εξαγορά της ING Ελληνικής Α.Ε.Γ.Α. από την International Life Α.Ε.Γ.Α., με στόχο την ανάπτυξη της δυναμικής του χαρτοφυλακίου πυρός.
2009

Επέκταση στην αγορά της Κύπρου με την έναρξη εργασιών της Cosmos International Life.
Πώληση της Praxis International A.X.E.Π.Ε.Υ.
2007

Μετονομασία της International Hellas A.A.E. σε International Life Α.Ε.Γ.Α.
Έναρξη Δραστηριοποίησης στη Ρωσία, με την ίδρυση της ΟΑΟ Rusinlife, Εταιρείας Ασφαλίσεων ζωής και της ΟΟΟ Europa Life, Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων.
2006
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137

Χρονιά ορόσημο η οποία σηματοδοτήθηκε με την αλλαγή εταιρικής ταυτότητας (νέο σήμα, νέα χρώματα) με ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια.
2005

Ανάπτυξη συνεργασιών με εταιρείες Προώθησης Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, διατηρώντας ταυτόχρονα μετοχική σχέση.
2003

 Επέκταση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων στη Γερμανία μέσω της ίδρυση της UVS International GmbH.
 Εξαγορά και απορρόφηση από την Praxis International Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. των εταιρειών METRONET ΕΠΕΥ & SYMETRON AXE.
2000
Ίδρυση της International Online A.E., εταιρείας με εξειδικευμένη γνώση σε εφαρμογές και συστήματα πληροφορικής
1999
 Ίδρυση της Praxis International Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ., εταιρείας χρηματιστηριακών υπηρεσιών και διαχείρισης χαρτοφυλακίου Asset Management.
1992
 Ίδρυση της International Α.Ε.Δ.Α.Κ., Εταιρείας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
1991
 Ίδρυση της εταιρείας συμμετοχών του Ομίλου, International Holding Α.Ε., σε συνεργασία με τη γερμανική αντασφαλιστική εταιρεία Aachener und Munchener Group.
Ίδρυση της εταιρείας Ασφαλίσεων Ζωής, International Life Α.Ε.Α.Ζ.
 1984
 Ίδρυση από τον κ. Φωκίωνα Μπράβο της International Hellas Α.Α.Ε. (Από το 2007 Ιnternational Life Α.Ε.Γ.Α.) με δραστηριοποίηση στο χώρο των Γενικών Ασφαλίσεων.
 1956
 Εναρκτήριο έτος ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα με την ίδρυση της αντιπροσωπείας της RAS Αδριατικής Ασφαλιστικής Εταιρείας στην Ελλάδα.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137

 GENERALI 


Το να διηγηθεί κανείς την ιστορία μιας εταιρίας σημαίνει να ξετυλίξει το κουβάρι που συνδέει το όραμα των ιδρυτών της με τη σημερινή πραγματικότητα. Είναι σαν να ξεκινάει ένα ταξίδι στο χρόνο το οποίο αποκτάει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον όσο μεγαλώνει η απόσταση ανάμεσα στα σημεία εκκίνησης και άφιξης.Στις αρχές του 19ου αιώνα η Τεργέστη ήταν ο θαλάσσιος κόμβος διεθνούς εμπορίου της αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας, τμήμα της οποίας και αποτελούσε. Χάρη στο καθεστώς ελευθέρας ζώνης του λιμανιού που υποστηρίχτηκε από την αυτοκράτειρα Μαρία Θηρεσία, η πόλη περνούσε περίοδο μεγάλης ευημερίας.Μέσα σ΄αυτό το δραστήριο, δυναμικό περιβάλλον,

 κάποιοι ανήσυχοι και διορατικοί έμποροι της Τεργέστης συνέλαβαν την ανάγκη δημιουργίας μιας ασφαλιστικής εταιρίας που θα διέθετε την απαραίτητη τεχνική και οικονομική δομή για να δραστηριοποιηθεί σε όλους τους τομείς της αγοράς. Έτσι ιδρύθηκε, στις 26 Δεκεμβρίου 1831, ο Όμιλος Generali.Λίγους μόνο μήνες μετά την ίδρυσή της, η Generali άρχισε να επεκτείνεται εντός των συνόρων της αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας (Βιέννη, Βουδαπέστη, Πράγα),

 σηματοδοτώντας την ανάπτυξη και τη διεθνή παρουσία που οραματίζονταν οι ιδρυτές της. Το επόμενο βήμα της Generali ήταν η επέκτασή της στα Βαλκάνια, την Ανατολική Ευρώπη, από τη Βαρσοβία μέχρι την Αγία Πετρούπολη, ενώ μέσα σε μερικές δεκαετίες έφτασε μέχρι την Αφρική, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Με το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την πτώση της αυτοκρατορίας, η Τεργέστη έχασε τον κυρίαρχο ρόλο της ως μοναδικό λιμάνι μιας τεράστιας ενδοχώρας. Παρ' όλα αυτά, ο Όμιλος Generali συνέχισε να προωθεί τα μεγαλόπνοα, επεκτατικά του σχέδια, διερευνώντας τις αγορές εντός και εκτός Ιταλίας και εξαγοράζοντας σημαντικά μερίδια άλλων ασφαλιστικών εταιριών.

Με τον αποκλεισμό της από τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Generali έχασε 14 ασφαλιστικές εταιρίες και μεγάλο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων. Με τη νέα κατάσταση μπορεί να άλλαξε ο χάρτης της επικράτειάς της, διατήρησε, ωστόσο, αλώβητη την παράδοση της παγκοσμιότητάς της. Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον και όλες τις προσπάθειές της στην αναδιάρθρωση των διεθνών δικτύων της, η Generali όχι μόνον επανέκτησε το χαμένο έδαφος, αλλά αναπτύχθηκε σε νέες, σημαντικές αγορές εκτός Ευρώπης (Νότια Αμερική, Ασία και Αφρική).Σήμερα, ο Όμιλος Generali περιλαμβάνει 297 εταιρίες,

 δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου και απασχολεί 61.500 υπαλλήλους, κατέχοντας την 1η θέση στην ιταλική και τη 2η στην ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά.Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του Ομίλου έχει ενισχυθεί αισθητά στις δυτικοευρωπαϊκές αγορές, με αλλεπάλληλες εξαγορές και συγχωνεύσεις, ενώ η ανάπτυξη στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης είναι πλέον συστηματική, μετά την απελευθέρωση της οικονομίας τους.


 Παράλληλα, με την ίδρυση γραφείων και θυγατρικών στις κυριότερες αγορές της Άπω Ανατολής, τη λειτουργία δύο θυγατρικών στις Φιλιππίνες και δύο αντιπροσωπειών στην Κίνα, διατηρείται η κυριαρχία του Ομίλου, σε ό,τι αφορά το πλήθος των χωρών παρουσίας του.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση - Ταξιδέψτε Ήσυχοι με τη Mondial Assistance

Περισσότερο από 250 εκατομμύρια άτομα βασίζονται σε εμάς. Με μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα, ο όμιλος Mondial Assistance έχει αναδειχθεί ως ο μεγαλύτερος όμιλος στον κόσμο στην παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης και φροντίδας. Ετοιμαστείτε και ταξιδέψτε ήσυχοι με τη Mondial Assistance. Θα είμαστε δίπλα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Γνωρίστε τη Mondial Assistance
Εάν δεν γνωρίζετε την εταιρία μας, επιτρέψετε μας να συστηθούμε.
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137
Ο Όμιλος Mondial Assistance:

Είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ταξιδιωτικής ασφάλειας και βοήθειας στον κόσμο
Απασχολεί 10.783 υπαλλήλους σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο
Υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο που ξεπερνά τους 400.000 παροχείς και 180 τοπικούς αντιπροσώπους
Εξυπηρετεί 250 εκατομμύρια ανθρώπους ή αλλιώς το 4% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού
Παρέχει βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο
Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Mondial Assistance παρέχει υποστήριξη και βοήθεια σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια πελάτες απευθύνονται σε μας κάθε χρόνο για ταξιδιωτική ασφάλιση, βοήθεια και συμβουλές.
Με έδρα στη Γαλλία και γραφεία σε πάνω από 28 χώρες σε 5 ηπείρους, η Mondial Assistance σας παρέχει ολοκληρωμένα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Αγορά

Πόσο κοστίζει ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης;
Τα ασφάλιστρα διαφοροποιούνται ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, τον αριθμό των ατόμων ,τη διάρκεια αλλά και τον προορισμό του ταξιδιού. Για να δείτε πόσο κοστίζει η ταξιδιωτική ασφάλιση, επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, εισάγετε τις ημερομηνίες και τον προορισμό και πατήστε: συνέχεια.

Πως μπορώ να αγοράσω ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης;
Ακολουθήστε τα απλά στη χρήση βήματα πρότασης και ασφάλισης της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να αγοράσετε το συμβόλαιο σας online χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard) ή με κατάθεση στη τράπεζα. Το συμβόλαιο στη συνέχεια θα σας αποσταλεί με email. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πως γνωρίζω ότι η online αγορά του συμβολαίου είναι ασφαλής;

H Mondial Assistance χρησιμοποιεί μια ασφαλή πύλη πληρωμής που συνδέει τη συναλλαγή με την τράπεζα άμεσα και με ασφάλεια. Δεν βλέπουμε, δεν κρατάμε και δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, απλά λαμβάνουμε έγκριση ή απόρριψη από την τράπεζα. Μόλις ληφθεί η έγκριση και εντός ολίγων λεπτών, σας αποστέλλεται ένα επιβεβαιωτικό email με το συμβόλαιό σας και με άλλα απαραίτητα έγγραφα για να τα εκτυπώσετε.

Έχει σημασία με ποιον έχω κάνει τις κρατήσεις μου;
Όχι, η ταξιδιωτική ασφάλιση της Mondial Assistance μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Πότε μπορώ να αγοράσω την ασφάλιση μου;
Μπορείτε να αγοράσετε την κάλυψη της ακύρωσης αναχώρησης εντός 48 ωρών από την αγορά των εισιτηρίων ενώ την ταξιδιωτική ασφάλιση μπορείτε να την αγοράσετε ακόμα και 24 ώρες πριν την αναχώρησή σας.
Τι γίνεται εάν αλλάξω γνώμη και θέλω να ακυρώσω το συμβόλαιό μου;
Σε περίπτωση που οι καλύψεις δεν είναι κατάλληλες για τις απαιτήσεις σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του συμβολαίου. Εάν κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος (14 ημερών) έχετε ταξιδέψει ή θέλετε να προβείτε σε αίτηση αποζημίωσης, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε τα δικαιολογητικά των δαπανών που κάνατε χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες. Τα δικαιώματα ακύρωσης δεν ισχύουν μετά την πάροδο της χρονικής περιόδου των 14 ημερών.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας πως ενώ σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ασφαλιστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, δε μπορούμε να σας συμβουλέψουμε εάν το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει είναι το κατάλληλο για εσάς.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO
MEGA XORHGOS  TV  REA INSURANCE AGENCY  Ασφαλιστικό Γραφείο  Ακτή Στυλιανού Κουνδούρου 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου,T K- 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ  Τηλέφωνο : 2841090563-2841021110-6945794944-6977445137