ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ SPORT TV



LIVE STREAMING


ΕΤΕΟΣ

Κατηγορία:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ, BURGER - FAST FOOD
Διεύθυνση:Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 30
Περιοχή:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Δήμος:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Νομός:ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 24789
MECA XORHGOS  KANALIOY



Ολυμπιακός Χερσονήσου


Ο Ολυμπιακός Χερσονήσου είναι Ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος της Κρήτης και συγκεκριμένα της πόλης της Χερσονήσουτου Νομού Ηρακλείου και ιδρύθηκε το 1979.

Κατέκτησε την περίοδο 2007-08 την πρώτη θέση στον 10ο όμιλο της Δ' εθνικής, με αποτέλεσμα να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Το 2008-09 στο νότιο όμιλο της Γ' εθνικής τερμάτισε στην 11η θέση της κατάταξης με απολογισμό 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 14 ήττες με τέρματα 39-36, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Χερσονήσου μετά την άνοδο της ομάδας τους στην Γ' Εθνική Κατηγορία ίδρυσαν έναν σύνδεσμο φιλάθλων με το όνομα Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Χερσονήσου "Port Boys" o Σύνδεσμος πλέον αριθμεί 763 μέλη και συνεχώς αυξάνονται.







ΕΤΕΟΣ

Κατηγορία:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ, BURGER - FAST FOOD
Διεύθυνση:Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 30
Περιοχή:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Δήμος:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Νομός:ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο:28970 24789
MECA XORHGOS  KANALIOY 
Ωράριο λειτουργίας:12:00 - 00:00
Ελάχιστη παραγγελία (€):5
Περιοχές που εξυπηρετεί:ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ


Πως θα πάτε στη Χερσόνησο

Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στη Χερσόνησο μπορείτε να πάτε είτε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που θα σας παραδώσουν όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, με ταξί ή με λεωφορείο. Το αεροδρόμιο Ηρακλείου απέχει 20 χιλιόμετρα περίπου από τη Χερσόνησο και θα φτάσετε εκεί σε 15 λεπτά περίπου ακολουθώντας τη νέα Εθνική οδό.
Από το λιμάνι Ηρακλείου στη Χερσόνησο. Αν δεν έχετε αυτοκίνητο, τότε ή θα πάρετε ταξί βγαίνοντας από το πλοίο ή θα προχωρήσετε 500 μέτρα περίπου μέχρι το σταθμό λεωφορείων που βρίσκεται έξω και απέναντι από το λιμάνι. Απο εδώ αναχωρούν λεωφορεία κάθε μισή ώρα προς Χερσόνησο, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Από Χανιά και Ρέθυμνο προς Χερσόνησο. Η εθνική οδός από Χανιά και Ρέθυμνο προς Ηράκλειο συνεχίζει μέχρι τη Χερσόνησο και ανατολικότερα. Από Ρέθυμνο θα χρειαστείτε 2 ώρες περίπου μέχρι τη Χερσόνησο, ενώ από Χανιά περίπου 2,5 ώρες.
Από Αγιο Νικόλαο προς Χερσόνησο, ακολουθήστε την εθνική οδό προς Ηράκλειο και θα είστε στη Χερσόνησο σε 30 λεπτά περίπου.
Από Κοκκίνη Χάνι, Γούβες, Γούρνες, Ανάληψη και Ανισσαρά προς Χερσόνησο. Ακολουθήστε την παλιά εθνική οδό που περνάει μέσα από τις παραπάνω περιοχές και οδηγεί στη Χερσόνησο σε λίγα λεπτά. Τα λεωφορεία περνούν πολύ συχνά, ενώ το ταξί δεν θα σας στοιχίσει ακριβά λόγω της μικρής απόστασης.
Το ίδιο ισχύει για Σταλίδα και Μάλια, που βρίσκονται ανατολικά και πολύ κοντά στη Χερσόνησο.


Χερσόνησος σημαίνει διασκέδαση και μαζικός τουρισμός, όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες, μια μοντέρνα πόλη με δεκάδες καταστήματα με τουριστικά είδη, ρούχα και κοσμήματα, εστιατόρια με κάθε λογής κουζίνα, καφετέριες, μπαράκια και κλαμπ για κάθε γούστο.
Χερσόνησος επίσης σημαίνει συνεδριακός τουρισμός στα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, το μοναδικό γήπεδο γκολφ στην Κρήτη και all inclusive  διακοπές για τουρίστες κάθε ηλικίας που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες τους για διασκέδαση μέσα στο ξενοδοχείο τους και σπάνια το εγκαταλείπουν για να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της Κρήτης. Είναι κρίμα πάντως, γιατί η Χερσόνησος έχει ιδανική θέση στην Κρήτη για να ταξιδέψετε εύκολα σε ολόκληρο το νησί, είτε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο.
Οσοι ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, στη Χερσόνησο θα βρουν  πολλούς τρόπους για να τα κάνουν χαρούμενα περνώντας μια μέρα στα 2 waterpark της Χερσονήσου, με μια επίσκεψη στο ενυδρείο της Χερσονήσου ή στο μεγάλο ενυδρείο "Θαλασσόκοσμος" στις Γούρνες, κάνοντας μια βόλτα με το "χαρούμενο τρενάκι" (happy train) ή αφήνοντας τα να διασκεδάσουν στους παιδότοπους που διαθέτουν αρκετά εστιατόρια.
Επίσης  1-2 χιλιόμετρα πιο νότια βρίσκονται τα παραδοσιακά χωριά Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό και Ανω Χερσόνησος για όσους θέλουν να μείνουν κάπου πιο ήσυχα χωρίς να χάσουν όσα προσφέρει η παραλιακή Χερσόνησος.



Χρήσιμα Links










Λίστα χρήσιμων τηλεφώνων στη Χερσόνησο

ΥΠΗΡΕΣΙΑΤΗΛΕΦΩΝΟ
Δημαρχείο Χερσονήσου(+30) 2897030000
Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου(+30) 2897022222
Τουριστική Αστυνομία Χερσονήσου(+30) 2897021000
Κέντρο Υγείας Χερσονήσου(+30) 2897022042
Λιμάνι Χερσονήσου(+30) 2897023111
Δήμος Χερσονήσου(+30) 2810399399
Περιφέρεια Κρήτης (Ηράκλειο)(+30) 2810336330






Δήμος Χερσονήσου
ΈδραΓούρνες
Τοπικές έδρεςΕπισκοπήΜάλιαΧερσόνησος
Έκταση271,58 km2
Πληθυσμός25.003 (απογραφή 2001)
Ιστότοποςhttp://www.hersonisos.gr/
ΔήμαρχοςΖαχαρίας Δοξαστάκης
Διοικητική θέση
Περιφ. ενότηταΧερσονήσου
ΠεριφέρειαΚρήτης
Αποκ. διοίκησηΚρήτης
Γεωγραφική θέση
ΝομόςΗρακλείου
ΔιαμέρισμαΚρήτη