ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ




Mechanical Solutions  MEGA XORHGOS TV   Λ.Καραμανλή 37,    Άγιος Νικόλαος  
 Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
 2ρο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ . Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
                                        Τηλέφωνο: 2810381410





 Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών. Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς, διαθέτοντας επώνυμα προϊόντα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία, κατασκευή και υποστήριξη από μικρά οικιακά έως μεγάλα ιδιωτικά έργα.

   Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS είναι δίπλα σας για να δώσει λύση σε κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας χρειάζεστε.


Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013  τα εγκαίνια του ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ της MECHANICAL SOLUTIONS στον Άγιο Νικόλαο, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κ. Καραμανλή 51. Παράλληλα εορτάστηκαν και τα 6 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην περιοχή.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, συνεργάτες από όλη την Κρήτη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και πλήθος κόσμου, τους οποίους ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κύριος Δατσέρης Νικόλαος ιδιαιτέρως ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους νέους χώρους της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού καθώς και γενικότερα των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

 Η, κατά γενική ομολογία, πλούσια σε εκθέματα και ποικιλία έκθεση έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει μία πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη, με αποτέλεσμα να απλοποιείται η διαδικασία επιλογής της βέλτιστης για τον καθένα μηχανολογικής λύσης.


Κοινή διαπίστωση ήταν η αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιου καταστήματος στον Άγιο Νικόλαο, από την στιγμή που τα θέματα της ενέργειας κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας, με κυριότερο το πρόβλημα του υψηλού κόστους του πετρελαίου θέρμανσης. Ως γνωστό η Mechanical Solutions εξειδικεύεται στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας με αξιοσημείωτη δραστηριότητα όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας έντονη εξωστρέφεια στις δραστηριότητές της. Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Κέρκυρα, η Κως, η Δράμα, η Βοιωτία, η Κόρινθος, η Μύκονος και η Ρόδος είναι μερικές από τις περιοχές στις οποίες επιτυχώς δραστηριοποιείται.

Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410
Ιδιαίτερη θέση είχαν τα ενεργειακά προϊόντα για τη θέρμανση που συγκέντρωσαν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού. Μία μεγάλη ποικιλία από ενεργειακά τζάκια, λέβητες βιομάζας, ξύλου και πέλλετ, ενεργειακές σόμπες νερού, ηλιακή θέρμανση με σωλήνες κενού 3ης γενιάς και συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία.

Κορυφαίο προϊόν της βραδιάς οι αντλίες θερμότητας Eco Plus στις οποίες αποκλειστικός εισαγωγέας για όλη την Ελλάδα είναι η Mechanical Solutions. Διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα από 8 διαφορετικές σειρές αντλιών θερμότητας που είναι σε θέση να καλύψουν τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές με το χαμηλότερο πάντα κόστος.

Ιδιαίτερα στον τομέα της θέρμανσης κατοικιών διατίθενται 4 εξειδικευμένες σειρές με τεχνικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εγκατάστασης (λειτουργία σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες έως -20oC, θερμοκρασίες ζεστού νερού 55 oC, 65 oC αλλά και 85 oC ανάλογα την περίπτωση).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχτηκε το κοινό το τμήμα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με τις λάμπες τεχνολογίας LED να έρχονται πρώτες σε προτίμηση και ενδιαφέρον.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε ομιλία του γενικού διευθυντή της Mechanical Solutions κυρίου Δατσέρη Νικολάου όπου ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην έντονη εισαγωγική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια σε προϊόντα πρωτοποριακά σε σχεδιασμό και με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και τις «πράσινες» τεχνολογίες.

Το μεγαλύτερο μέρος των κύριων προϊόντων που η εταιρεία προτείνει αφορούν εισαγωγές (σχεδόν το 70% του συνόλου). Φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας, ενεργειακά τζάκια, ηλιακοί θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού 3ης γενιάς, επίπεδοι ηλιακοί συλλέκτες, λαμπτήρες και φωτιστικά με τεχνολογία LED, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης,

 σωλήνες και εξαρτήματα Pex-Al-Pex, αντλίες νερού και πιεστικά δοχεία, κυκλοφορητές, ορειχάλκινα εξαρτήματα, είναι προϊόντα που η Mechanical Solutions εισάγει για τους πελάτες της από χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Κίνα, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Πολωνία, η Σερβία και η Τουρκία.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πανελλαδικά ένα δυναμικό δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο συνεχώς αναπτύσσει και διευρύνει παρέχοντας τα αποκλειστικής διάθεσης προϊόντα της αλλά παράλληλα και την τεχνογνωσία για την ορθή χρήση τους, σε επίπεδο εφαρμογών, από τις πιο απλές έως τις πιο εξεζητημένες, συνεχίζοντας και διευρύνοντας την παράδοση της εταιρείας στο σχεδιασμό και στην κατασκευή ενεργειακών εγκαταστάσεων, όπως φωτοβολταϊκά (αυτόνομα και διασυνδεμένα),



 γεωθερμικές εφαρμογές κλιματισμού με θαλασσινό νερό, γεωθερμικές εφαρμογές ανοιχτού ή κλειστού κυκλώματος με οριζόντιο ή κάθετο γεωεναλλάκτη, θέρμανση - ψύξη οροφής με «ενεργή» γυψοσανίδα, θέρμανση - ψύξη «πυρήνα» σκυροδέματος, ενδοδαπέδια θέρμανση - δροσισμό, κεντρικός κλιματισμός νερού με Fan Coil και κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, κλιματισμός VRV-VRF, καθώς και εξειδικευμένα συστήματα αυτοματισμού διαχείρισης εγκαταστάσεων κλιματισμού κτιρίων (BMS).
Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο μπουφέ και μουσική όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και παράλληλα να ανταλλάξει απόψεις με τα στελέχη της Mechanical Solutions και να ευχηθεί ¨καλές δουλειές¨.

Η βραδιά έκλεισε με την κλήρωση πλούσιων δώρων που επέλεξε η Mechanical Solutions για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της, καθώς και με την υπόσχεση να συνεχίσει να παρέχει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές, σεβόμενη πάντα τον καταναλωτή και τα χρήματά του.




Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών. Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς, διαθέτοντας επώνυμα προϊόντα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία, κατασκευή και υποστήριξη από μικρά οικιακά έως μεγάλα ιδιωτικά έργα.Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410
   Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS είναι δίπλα σας για να δώσει λύση σε κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας χρειάζεστε.

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει βέλτιστες τεχνικά προηγμένες λύσεις σε κάθε ηλεκτρομηχανολογική εφαρμογή λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχοντας εμπειρία στον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στην διαμόρφωση της ιδανικής για εσάς πρότασης μέσα από μια πλειάδα λύσεων τις οποίες θα εξατομικεύσουμε.

» Εξοικονόμηση Ενέργειας
» Κλιματισμός
» Θέρμανση
» Ενδοδαπέδια θέρμανση – Δροσισμός
» Θέρμανση – Ψύξη οροφής
» Ηλιακά
» Αντλίες
» Επεξεργασία νερού
» Αυτοματισμοί
» Υδραυλικά Συστήματα


Ισχυρές συνεργασίες με επώνυμους οίκους παγκόσμιας εμβέλειας όπως, SIEMENS, CHAPPEE, LG, FUJITSU, REHAU, YORK, UPONOR, RHOSS, BANIGER, εγγυώνται την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα της εγκατάστασης δίνοντάς σας τις μεγαλύτερες εγγυήσεις.

» Γεωθερμία ανοιχτού κυκλώματος
» Οριζόντια γεωθερμία
» Κατακόρυφη γεωθερμία
» Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμός
» Θέρμανση - ψύξη οροφής
» Συστήματα κεντρικού ελέγχου και απομακρυσμένης διαχείρισης (BMS)
» Κεντρικά θερμικά ηλιακά πεδία υψηλής απόδοσης
» Συστήματα ανάκτησης ενέργειας
» Συστήματα συμπαραγωγής
» Ηλιακός κλιματισμός
» Ηλιακή θέρμανση
» Φωτοβολταικά
» Επεξεργασία νερού
» Βιολογικός καθαρισμός

MS έχει να επιδείξει μια σειρά από έργα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:



Αγιο Ορος


 Αυτόνομο φωτοβολταικό πάρκο στο Αγιο Όρος απο την Mechanical Solutions και τους συνεργάτες της 

 Ξενοδοχείο Μάλια Beach (Μάλια Κρήτης)
Γεωθερμικός κλιματισμός ισχύος 550Kw, ανάκτηση θερμότητας για παραγωγή ΖΝΧ και κεντρικός έλεγχος με BMS.

undefined
» Ξενοδοχείο Γαλήνη, ομίλου Μήτση (Καμένα Βούρλα)
Κλιματισμός – αφύγρανση Spa με έλεγχο ποιότητας αέρα και θέρμανση κλειστής κολυμβητικής δεξαμενής με ανάκτηση.

Ξενοδοχείο Γαλήνη ομίλου Μήτση, Καμένα Βούρλα


Ξενοδοχείο Grand Serai ομίλου Μήτση, Ιωάννινα
» Ξενοδοχείο Grand Serai, ομίλου Μήτση (Ιωάννινα)
Κλιματισμός και έλεγχος ποιότητας αέρα κεντρικού εστιατορίου, κλιματισμός και αφύγρανση SPA.

» Ξενοδοχείο Άμμος, ομίλου Μήτση (Κως, 1100 κλίνες)
Μελέτες εφαρμογής, σχεδιασμός και επίβλεψη Η/Μ εγκαταστάσεων.

Ξενοδοχείο Άμμος ομίλου Μήτση, Κως
Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410

Ξενοδοχείο Matala Valley, Μάταλα Κρήτης
» Ξενοδοχείο Matala Valley (Μάταλα Κρήτης)
Μελέτη επίβλεψη κατασκευή ύδρευσης – αποχέτευσης, κλιματισμού και παραγωγή ΖΝΧ από Κεντρικό Ηλιακό Πεδίο.

κατοικίες

» Οικία στη Χερσόνησο Κρήτης
Ηλιακή – θέρμανση οροφής - ψύξη οροφής παραγωγή ΖΝΧ με ανάκτηση και υβριδικό σύστημα θέρμανσης κολυμβητικής δεξαμενής με ανάκτηση θερμότητας από το HeatPump και χρήση του ηλιακού πεδίου.

Οικία στη Χερσόνησο Κρήτης


Κατοικία στο Βραχόκηπο Ηρακλείου
» Κατοικία στο Βραχόκηπο Ηρακλείου
Οριζόντια γεωθερμία.

» Διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο
Θέρμανση – ψύξη πυρήνα σκυροδέματος.
Διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο
Βίλα στην Ελούντα
» Βίλα στην Ελούντα
Ενδοδαπέδια θέρμανση – δροσισμός – θέρμανση πισίνας και ζεστού νερού χρήσης με αντλία θερμότητας σε βίλα 200m2.
» Οικία στον Άγιο Νικόλαο
Θέρμανση δαπέδου - ψύξη οροφής με ενεργή γυψοσανίδα.

θέρμανση δαπέδου - ψύξη οροφής με ενεργή γυψοσανίδα.

» Οικία στο Σίσι Λασιθίου
Ηλιακή θέρμανση δαπέδου, ψύξη – θέρμανση με Heat Pump και παραγωγή ΖΝΧ με Κεντρικό Ηλιακό Πεδίο.
Οικία στο Σίσι Λασιθίου

Οικίες στην Φιλοθέη
» Οικίες στην Φιλοθέη
Ενδοδαπέδια θέρμανση – ψύξη με Heat Pumps, και παραγωγή ΖΝΧ με ανάκτηση.

» Οικία στην Ελούντα Λασιθίου
Μελέτη επίβλεψη κατασκευή ύδρευσης –αποχέτευσης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης – ψύξης με Heat Pump και θέρμανση κολυμβητικής δεξαμενής με ανάκτηση.

Οικία στην Ελούντα Λασιθίου

» Οικία στην Εκάλη
Ενδοδαπέδια θέρμανση, θέρμανση κολυμβητικής δεξαμενής και παραγωγή ΖΝΧ με κεντρικό ηλιακό πεδίο.

» Βιοκλιματική μονοκατοικία στο Πικέρμι Αττικής 220m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση δροσισμός, ψύξη με fan coil, με οριζόντιο γεωθερμικό σύστημα παραγωγής ψύξης θέρμανσης.



Βιοκλιματική μονοκατοικία στο Πικέρμι Αττικής 220m2

Μονοκατοικία στα Λεννικά Αγίου Νικολάου Λασιθίου 280m2
» Μονοκατοικία στα Λεννικά Αγίου Νικολάου Λασιθίου 280m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση, δροσισμό με έλεγχο σημείου δρόσο, ψύξη με fan coil, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με ανάκτηση από αερόψυκτη αντλία θερμότητας.
Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410

» Πολυκατοικία 3ων διαμερισμάτων και 3ων γραφείων στη Νεάπολη Λασιθίου
Ενδοδαπέδια θέρμανση, δροσισμό με έλεγχο σημείου δρόσου με αερόψυκτες αντλίες θερμότητας.

Πολυκατοικία 3ων διαμερισμάτων και 3ων γραφείων στη Νεάπολη Λασιθίου


Μονοκατοικία στη Σητεία Λασιθίου 150m2
» Μονοκατοικία στη Σητεία Λασιθίου 150m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης από τον ήλιο.
Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410

» Διαμέρισμα στην Σητεία Λασιθίου 140m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό, με έλεγχο σημείου δρόσου και ψύξη με fan coil με αντλία θερμότητας.

Διαμέρισμα στην Σητεία Λασιθίου 140m2


Μονοκατοικία στη Σταλίδα Ηρακλείου 320m2
» Μονοκατοικία στη Σταλίδα Ηρακλείου 320m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμός με αντλία θερμότητας.

» Μεζονέτα στο Ηράκλειο Κρήτης 160m2
Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμός με αερόψυκτη αντλία θερμότητας

Μεζονέτα στο Ηράκλειο Κρήτης 160m2

Εστιατόριο Κρασάς στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου
» Εστιατόριο Κρασάς στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου
Κλιματισμός με αντλία θερμότητας και καναλάτες κλιματιστικές μονάδες, αερισμός με έλεγχο ποιότητας αέρα και εναλλάκτη θερμότητας αέρα – αέρα με inverter ανεμιστήρα για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση.

undefined
» Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης
Κλιματισμός με inverter καναλάτες κλιματιστικές μονάδες Α ενεργειακής κλάσης, καθώς και κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων του έργου.

Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Εστιατόριο ¨Κίτρων γεύσεις¨ στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου
» Εστιατόριο ¨Κίτρων γεύσεις¨ στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου
Κλιματισμός και αερισμός του χώρου με εναλλάκτη αέρα – αέρα και έλεγχο ποιότητας για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεσης.


» Αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου στο Άγιο Νικόλαο
Κλιματισμός και αερισμός με εναλλάκτη αέρα – αέρα.

Αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου στο Άγιο Νικόλαο

Μονοκατοικία 700μ2 στη Βαρυμπόμπη Αττικής
» Μονοκατοικία 700μ2 στη Βαρυμπόμπη Αττικής
Ενδοδαπέδια θέρμανση με αερόψυκτη αντλία θερμότητος και υποβοήθηση από θερμικούς ηλιακούς συλλέκτες



Mechanical Solutions
MEGA XORHGOS TV 1. Λ.Καραμανλή 37, Άγιος Νικόλαος
Τηλέφωνο: 28410 23150, fax: 28410 23161
2. Θέση Αλώνα, Καρτερός Ηρακλείου
Τηλέφωνο: 2810381410













Η Mechanical Solutions παίρνει μέρος στην 11η αγροτική και εμπορική έκθεση στο Αρκαλοχώρι 19-24 Ιουλίου παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες 
 

11η αγροτική και εμπορική έκθεση στο Αρκαλοχώρι 19-24 Ιουλίου
Η εταιρεία μας στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Κρήτης από 22/03~25/03. 
 

Η εταιρεία μας στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Κρήτης από 22/03~25/03.
2o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
 

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
2 ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
 

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΤΛΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
1 ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
 

ΘΕΜΑ : «Εναλλακτικές πηγές θέρμανσης έναντι του πετρελαίου»
Η εταιρεία μας στην 2η έκθεση Ενέργεια & τεχνολογία περιβάλλοντος 
 

Η εταιρία Mechanical Solutions συμμετείχε στην 2η έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που διοργανώθηκε παράλληλα με την 4η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΩ από τις 13-16 Νοεμβρίου 2009 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.
Η επίδραση των αυτοματισμών κτηρίων και ελέγχου στην ενεργειακή αποδοτικότητα κτηρίων 
 

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πλέον βασική παράμετρος στο σχεδιασμό των κτηρίων. Η χρήση αυτοματισμών για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι προϋπόθεση για την επίτευξη των ενεργειακών στόχων. Παράλληλα είναι η πιο ευέλικτη λύση και για υφιστάμενα κτήρια,
"Σύγχρονες λύσεις υδραυλικών και συστήματα θέρμανσης κλιματισμού TABS" 
 

Η Mechanical Solutions επενδύει σημαντικά στην σωστή τεχνική κατάρτιση των στελεχών της. Για το σκοπό αυτό στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν σε τριήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Εταιρεία Υδραυλικών Συστημάτων UPONOR σε εγκαταστάσεις της στη Φιλανδία.
Διεθνής Έκθεση: "ISH Frankfurt 2009" 
 

Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και προϊόντα της διεθνούς αγοράς, στελέχη της Mechanical Solutions παρευρέθησαν στην παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Μηχανολογικού Εξοπλισμού ISH που διοργανώνεται στην Φρανκφούρτη.