ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ AGROTICA

MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  
Η Ιεράπετρα είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του νομού Λασιθίου. Είναι επίσης η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και η νοτιότερη της Ελλάδας. 

Βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το Ηράκλειο, 242 χιλιόμετρα από τα Χανιά και 36 χιλιόμετρα νότια από τον Άγιο Νικόλαο.

Την τελευταία δεκαετία η Ιεράπετρα αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης και πόλο έλξης Ελλήνων, Ρώσων, Ιταλών και Γερμανών τουριστών, εξαιτίας των βραβευμένων παραλιών της (2ο Ευρωπαϊκό βραβείο παραλιών). Η έντονη νυχτερινή ζωή ξεκινάει από τα ρακάδικα της παραλίας και τελειώνει στα μπαρ στα στενά δρομάκια της πόλης.

 Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "Κύρβεια", με πληθώρα συναυλιών και παραστάσεις θεάτρου.
Σήμερα η πόλη είναι το μοναδικό αστικό κέντρο στη νότια Κρήτη.
Αποτελεί σπουδαίο εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων προς την Ευρώπη και είναι το κύριο οικονομικό κέντρο του νομού Λασιθίου
Νέα προϊόντα:

Στην περιοχή της ανήκουν μερικά από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα της ανατολικής Μεσογείου, όπως η νήσος Χρυσή,

 το δάσος του Σελακάνου που είναι το μεγαλύτερο και το σπουδαιότερο στην Κρήτη, και τα όρη της Θρυπτής. Ο τουριστικός οικισμός του Μακρύ Γιαλού βρίσκεται 24 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη. Με το ΦΕΚ A 239 - 07.11.2011[1] οι Τοπικές Κοινότητες Πεύκων, Χρυσοπηγής, Λιθινών και Περβολακίων αποχώρησαν από το Δ. Ιεράπετρας και εντάχθηκαν στον όμορο Δ. Σητείας.
Η οικονομία της στηρίζεται κυρίως στην παραγωγή πρώιμων κηπευτικών σε θερμοκήπια και δευτερευόντως στον τουρισμό. Τον Ιούνιο του 2010 στην πόλη φτιάχτηκε η μεγαλύτερη σαλάτα στον κόσμο, βάρους 13,417 τόνων[2], με αποτέλεσμα να καταχωρηθεί στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες
MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  


ΑΜΠΕΛΙ & ΔΕΝΔΡΑ

Γεωργία είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την καλλιέργεια του εδάφους της γης με σκοπό την παραγωγή φυτικών προϊόντων. 

Μερικές φορές ο όρος επεκτείνεται και για τη διαδικασία της καλλιέργειας φυκιών στη θάλασσα[1]. Στη γεωργία επίσης υπάγεται και η συλλογή και πρωτογενής επεξεργασία των προϊόντων αυτών των φυτών. Η γεωργία κατατάσσεται στην ελαφρά βιομηχανία, επειδή τα περισσότερα προϊόντα που παράγονται από αυτήν είναι προϊόντα άμεσης χρήσης από τον άνθρωπο. 

Παράγοντες που επηρεάζουν την γεωργία είναι το κλίμα και η μορφολογία του εδάφους. Η γεωργία είναι αντικείμενο των περισσότερων κλάδων της γεωπονίας, μαζί με τη κτηνοτροφία και την αλιεία. Η γεωργική παραγωγή απασχολούσε το 2007 περίπου το ένα τρίτο των εργατών. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος παροχής υπηρεσιών απασχολεί τα περισσότερα άτομα

Με τη γεωργία παράγονται προϊόντα που προορίζονται για τη διατροφή των ανθρώπων, των οικόσιτων ζώων αλλά και μερικά που προορίζονται για την παραγωγή άλλων ειδών προϊόντων ως και βιοκαυσίμων, τα τελευταία χρόνια κυρίως. Η γεωργία θεωρείται ότι ήταν το κλειδί για την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού και την ανάπτυξη του πολιτισμού, αφού η γεωργία και η κτηνοτροφία δημιούργησε πλεονάσματα τροφίμων που επέτρεψαν και την αύξηση του πληθυσμού και την εξέλιξη του πολιτισμού. Κάποιου είδους γεωργικών δραστηριοτήτων έχουν παρατηρηθεί και σε μερικά είδη μυρμηγκιών και τερμιτών[3][4], αλλά μιλώντας για γεωργία, εννοούμε βασικά ανθρώπινες δραστηριότητες.
Η ιστορία της γεωργίας πάει πίσω αρκετές χιλιάδες χρόνια και η ανάπτυξή της οδηγήθηκε και καθορίστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις κλιματικές διαφορές, τις κουλτούρες και την υφιστάμενη σε αυτές τεχνολογία. Ωστόσο, όλη η γεωργία βασίζεται σε τεχνικές επέκτασης και διαχείρισης εδαφών κατάλληλων για την ανάπτυξη των εξημερωμένων φυτικών ειδών. Αυτό πολλές φορές απαιτεί μορφές άρδευσης,

 αποστράγγισης, οριοθέτησης και προστασίας των καλλιεργούμενων εδαφών. Στον «ανεπτυγμένο» κόσμο, η βιομηχανική γεωργία που βασίστηκε σε μεγάλης κλίμακας μονοκαλλιέργειες έγινε το κυρίαρχο σύστημα σύγχρονης γεωργίας, παρόλο που υπάρχει μια ανοδική υποστήριξη για εναλλακτικές μορφές γεωργίας (π.χ. βιολογική γεωργία).


Η σύγχρονη αγρονομία, η ανάπτυξη υβριδίων, ζιζανιοκτόνων, παρασιτοκτόνων, λιπασμάτων και άλλων τεχνολογικών βελτιώσεων έχει αυξήσει ποσοτικά τις σοδιές από τη γεωργική καλλιέργεια, αλλά ταυτόχρονα προκάλεσε ευρεία οικολογική βλάβη στο περιβάλλον και είχε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στην ανθρώπινη υγεία[5]. Η πολύ εκτεταμένη κτηνοτροφία αύξησε ομοίως την παραγωγή κρέατος, αλλά δημιούργησε προβλήματα σχετικά με τη σκληρότητα κατά των ζώων, βλάβες στην ανθρώπινη υγεία 


από την κατάχρηση αντιβιοτικών, αυξητικών ορμονών και άλλων χημικών από τη βιομηχανία παραγωγικής προϊόντων κρέατος

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα γνώσεις μας η γεωργία πρωτοεμφανίστηκε στη νεολιθική εποχή (10.000 με 3.000 π.Χ). Ο άνθρωπος καλλιεργούσε τη γη με απλά εργαλεία ξύλινα με ή χωρίς λίθινη άκρη. Όλες οι εργασίες γίνονταν με τη χρήση της μυϊκής του δύναμης. Υπολείμματα από τέτοια εργαλεία έχουν βρεθεί σε διάφορες περιοχές της γης. Η γεωργία αποτελούσε εναλλακτικό τρόπο παραγωγής (τροφής και γενικά προϊόντων απαραίτητων για την επιβίωση) από το κυνήγι.


Όταν άρχισε να αναπτύσσεται η κτηνοτροφία και η κατασκευή μεταλλικών εργαλείων εμφανίστηκε και η καλλιέργεια με αλέτρι. Στη δουλοκτητική κοινωνία και αργότερα στη φεουδαρχική αυτή η καλλιέργεια ήταν το βασικό είδος παραγωγής. Στο διάστημα αυτό η αγρανάπαυση γίνεται σε μεγάλα διαστήματα και χωρίς όργωμα.


 Επίσης το εκχέρσωμα γίνεται με φωτιά και υλοτόμηση. Στη φεουδαρχική κοινωνία άρχισε να διαδίδεται και το σύστημα αγρανάπαυσης με όργωμα.
Περιοδικό: Γεωργία - Κτηνοτροφία
Με την εμφάνιση της βιομηχανίας και την αύξηση των πληθυσμών των πόλεων άρχισε να αυξάνεται η ζήτηση γεωργικών προϊόντων. Εμφανίζεται το σύστημα της αμειψισποράς. Στα μέσα του 19ου αιώνα γίνονται οι πρώτες προσπάθειες χρήσης ατμοκίνητου κινητήρα για το όργωμα. Στις αρχές του 20ου αιώνα άρχισαν να χρησιμοποιούνται τρακτέρ με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  
Με την ανάπτυξη της χημικής βιομηχανίας αρχίζουν να διαδίδονται και η χρήση χημικών λιπασμάτων και φαρμάκων για την καταπολέμηση των γεωργικών παρασίτων, των ασθενειών των φυτών και άλλων αναγκών (όπως η "συγκράτηση" των καρπών στα δένδρα μέχρι τη συγκομιδή).Καθώς τα περισσότερα προϊόντα της γεωργικής παραγωγής είναι ευπαθή η αποθήκευσή τους αποτελούσε πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πρόβλημα μειώθηκε αρκετά με την εμφάνιση των μεθόδων και χώρων κατάψυξης.

Τιμές αγροτικών προϊόντων

Δείτε το ημερήσιο δελτίο τιμών χονδρικής πώλησης για κρέατα και φρούτα - λαχανικά από τον οργανισμό κεντρικής αγοράς Αθηνών α.ε.

Η αύξηση της παραγωγής επιτυγχάνεται με τη βελτίωση του εδάφους, τη δημιουργία ποικιλιών που αντέχουν περισσότερο στο υπάρχον έδαφος και κλίμα και τη βελτίωση της συγκομιδής. Από την επίλυση αυτών των βασικών προβλημάτων εξαρτάται η παραγωγικότητα της εργασίας στη γεωργία και η ποιότητά των προϊόντων.

Το θερμοκήπιο είναι στεγασμένος και περιφραγμένος χώρος, που σκοπό του έχει να προφυλάξει τα φυτά από το κρύο του χειμώνα.
Τα θερμοκήπια μπορεί να είναι κατασκευασμένα πάνω σε μόνιμους σιδερένιους σκελετούς από γυαλί ή μπορεί να είναι από πλαστικό, που στηρίζεται πάνω σε ξύλινο σκελετό.
MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  
 Η κατασκευή των θερμοκηπίων εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες, που επικρατούν τους χειμωνιάτικους μήνες σε μια περιοχή και από το είδος των φυτών που πρόκειται να καλλιεργηθούν. Τα θερμοκήπια των βόρειων χωρών έχουν βαριές κατασκευές και, πολλές φορές αποτελούνται από διπλά τζάμια και διπλή οροφή. Τα θερμοκήπια αυτά θερμαίνονται.

 Αντίθετα, στις νότιες περιοχές της Ελλάδος, όπως π.χ. στη νότια Μεσσηνία και στην Κρήτη, οι κατασκευές είναι πολύ ελαφριές, αποτελούνται από πλαστικό απλωμένο πάνω σε ξύλινο σκελετό, χωρίς να θερμαίνεται.Στα θερμοκήπια καλλιεργούνται φυτά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, που δεν είναι δυνατό να ευδοκιμήσουν στον ανοιχτό χώρο. Τα τελευταία χρόνια η τεχνική της καλλιέργειας μέσα στα θερμοκήπια έχει αναπτυχθεί σε σημαντικό βαθμό. Έτσι, όλο το χρόνο στην Ελλάδα παράγονται προϊόντα τέτοια όπως π.χ. ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια κλπ. , που καλύπτουν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, ενώ ένα μεγάλο μέρος προορίζεται για εξαγωγή. 

Ακόμη στα θερμοκήπια καλλιεργούνται και λουλούδια τέτοια που ευδοκιμούν μόνο το καλοκαίρι ή λουλούδια των τροπικών χωρών που σε διαφορετικές περιπτώσεις θα ήταν αδύνατη η καλλιέργειά τους. Τέτοια λουλούδια είναι π.χ. οι ορχιδέες που απαιτούν θερμοκρασία πάνω από 28° C και μεγάλη υγρασία, πράγμα που δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί έξω από τα θερμοκήπια.


Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων
Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ένας άλλος τύπος θερμοκηπίων, τα λεγόμενα χημικά θερμοκήπια. Αυτά δεν είναι τίποτε περισσότερο από χημική ουσία που μοιάζει με αφρό, με την οποία ραντίζουν τα φυτά σε πολύ μεγάλες εκτάσεις. Η χημική ουσία καλύπτει τελείως τα φυτά και τα προστατεύει από το κρύο. 

Λειτουργεί δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και τα θερμοκήπια από πλαστικό. Ο τρόπος αυτός ακόμη βρίσκεται στο στάδιο των ερευνών και του πειραματισμού και, σύμφωνα με τις απόψεις των ερευνητών θα λύσει το πρόβλημα της μαζικής καλλιέργειας των εκτός εποχής φυτών.

Η ιστορία των θερμοκηπίων δεν είναι υπόθεση των τελευταίων χρόνων. Ένα από τα πρώτα θερμοκήπια που φτιάχτηκαν στην Ευρώπη ήταν στη Βοημία περίπου το 1680. Στο θερμοκήπιο αυτό καλλιεργήθηκαν οι πρώτες ορχιδέες στην Ευρώπη. Αργότερα, περίπου το 1750, ο πρίγκιπας του Λιχτενστάιν έφτιαξε το πρώτο μεγάλο και θερμαινόμενο θερμοκήπιο στην Ευρώπη στην πόλη Λέντνιτσε (Lednice) στη νότια Τσεχία.


Η Ιεράπετρα σήμερα ανήκει στις παραγωγικότερες περιοχές της χώρας. Πηγή του πλούτου της είναι ο τουρισμός αλλά και η παραγωγή οπωροκηπευτικών, λουλουδιών και ελαιολάδου. Αποτελεί κύριο οικονομικό και εμπορικό κέντρο του Νομού καθώς είναι εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων προς την Ευρώπη. 
LIVE KAMERES ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακός χάρτης Αθηνών


Μέχρι το 1965 ήταν μία φτωχή επαρχιακή πόλη με την τυπική αγροτοκτηνοτροφική οικονομία της Κρήτης οπότε και ήρθε στην Ιεράπετρα ο νεαρός Ολλανδός γεωπόνος, Πολ Κούπερς. Παιδί φτωχής πολύτεκνης οικογένειας, σπούδασε γεωπονία με δαπάνες της Εκκλησίας και με την υποχρέωση να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο σε μια υπανάπτυκτη περιοχή.
MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  

 Επέλεξε την Ιεράπετρα γιατί διέβλεψε ότι το εύκρατο κλίμα της και το εύφορο έδαφός της ήταν ό,τι έπρεπε για τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες που αναπτύσσονταν εκείνη την εποχή. Οι κάτοικοι στην αρχή τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία αλλά αυτός δεν έχασε το κουράγιο του.

 Μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια, όλη η νότια ακτή της Κρήτης σκεπάστηκε από θερμοκήπια και υπήρξε αξιοσημείωτη άνοδος του εισοδήματος, αλλά ο Κούπερς δεν έζησε για να δει την επιτυχία του οράματος του: σκοτώθηκε το 1968 σε τροχαίο ατύχημα. Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας του έστησαν ένα λαμπρό ανδριάντα ανάμεσα στα θερμοκήπια, εκεί όπου ο ίδιος φύτεψε το σπόρο του σημερινού τους πλούτου.Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η είσοδος στην περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας είναι θαυμάσια. Στη διαδρομή συναντούμε την αρχαία πόλη Γουρνιά με τα μικρά σπιτάκια της και αγναντεύουμε σε κάποια πλαγιά τη Μονή Φανερωμένη. Στην κοιλάδα βλέπουμε δεξιά και αριστερά τα χωριά Καβούσι, Βασιλική, Μοναστηράκι, απέναντι από το όποιο ανοίγεται το φαράγγι του «Χά», Πάνω και Κάτω Χωριό, Επισκοπή, Κεντρί και Βαινιά. Άλλα χωριά της Επαρχίας είναι η Ανατολή, ο Άγιος Ιωάννης, η Καλαμαύκα, η Μακρυλιά, οι Καλόγεροι, οι Μεσελέροι κ.α.

Η Ιεράπετρα σήμερα ανήκει στις παραγωγικότερες περιοχές της χώρας. Πηγή του πλούτου της είναι ο τουρισμός αλλά και η παραγωγή οπωροκηπευτικών, λουλουδιών και ελαιολάδου. Αποτελεί κύριο οικονομικό και εμπορικό κέντρο του Νομού καθώς είναι εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων προς την Ευρώπη. 


Στα μέσα της δεκαετίας του ’30 ξεκίνησε δειλά – δειλά από την περιοχή Τζάνιδες, δυτικά του οικισμού Γρα-Λυγιάς. Χώρος υπήνεμος και προσήλιος και εδαφικά κατάλληλος για χειμωνιάτικη καλλιέργεια. Πρώτοι καλλιεργητές οι Μικρασιάτες πρόσφυγες που είχαν εγκατασταθεί στην Ιεράπετρα. Πολύ σύντομα ακολούθησαν και ντόπιοι κάτοικοι. Μοναδική καλλιέργεια τότε η ντομάτα.

 Ξεκινούσε τέλη Οκτωβρίου. Η συγκομιδή άρχιζε τον Απρίλιο. Η προστασία από τις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα γινόταν με φράκτες και θυμάρια που τοποθετούσαν πάνω από κάθε φυτό.
Από τις αρχές τις δεκαετίας του ΄50 η οικονομική απόδοση έγινε πολύ υψηλή. Τότε οι πάντες και παντού άρχισαν να καλλιεργούν. Το μεγάλο άλμα έγινε δυτικά στην περιοχή του Ξεροκάμπου, που έκτοτε κρατάει τα σκήπτρα της παραγωγής. Το ΄50 καλλιεργήθηκαν συνολικά 950 στρέμματα ντομάτας. Η μεγαλύτερη καλλιεργήσιμη έκταση ήταν το ’58 με 6.800 στρέμματα. Έκτοτε η υπαίθρια καλλιέργεια άρχισε να ελαττώνεται.

Η δεκαετία του ‘60 δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Τις καλλιέργειες ταλαιπωρούσαν τα καπρίτσια του χειμώνα. Η ανάγκη κάλυψης της καλλιέργειας εμφανίστηκε επιτακτική. Είχαν αρχίσει να χρησιμοποιούνται στην γεωργία και τα φύλλα πολυαιθυλενίου. 

Έτσι, το καλοκαίρι του ’66 στην Ιεράπετρα έγινε το πρώτο ξύλινο θερμοκήπιο σκεπασμένο με νάιλον. 

MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  
LIVE TV FEE  SPORT TV 1  SPORT TV 2  
Τώρα τα περισσότερα θερμοκήπια είναι μεταλλικά. Στην περιοχή από Αμμουδάρες μέχρι Γούδουρα καλλιεργούνται περίπου 13.000 στρέμ. θερμοκήπια. Την περίοδο ΄70-΄71 είχαν καλλιεργηθεί 1200 στρέμματα.

 Η υπερπαραγωγή κατέστησε αναγκαία την εξαγωγή των προϊόντων. Έτσι στις 9-2-1962, το πρώτο φορτίο, 20 τόνοι αγγούρια έφυγαν για το Μόναχο. Ο δρόμος είχε ανοίξει.
Σήμερα τα κηπευτικά της Ιεράπετρας είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρησης και στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν πιστοποιηθεί γι αυτό. Επομένως, συζητάμε για προϊόντα που έχουν προδιαγραφές ποιότητας και έτσι πρέπει να τα βλέπομε.

 Αν κάποια ελάχιστα ξεφεύγουν ακόμη, είναι πολύ μειοψηφικά και γι’ αυτά η ψυχολογία και ο στόχος των καλλιεργητών μας και όχι μόνο Εδώ είναι η πύλη του nova krhth tv για την προβολή κάμερες πολλές κάμερες στον κόσμο σε πραγματικό χρόνο και να έχετε πρόσβαση στις επίσημες ιστοσελίδες. Αυτό το ταμπλό αφήνει να ρίξει μια ματιά στον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά με ζωντανές εικόνες από τις καλύτερες κάμερες σε όλο τον κόσμο (κόσμος κάμερα κατάταξη).
MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190  

 Η πύλη που είναι πρωτίστως ένα εργαλείο για τον εντοπισμό και την τοποθέτηση έκκεντρο και είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς το πώς τα πράγματα θα μπορούσαν κάμερες που παρατίθενται από μερικά χρόνια και πώς αυτό έκκεντρο πύλη θα μπορούσε να γίνει μία νέα και τις ζωοτροφές ζουν καιρικές συνθήκες. Επισκεφτείτε τις επίσημες ιστοσελίδες, κάνοντας κλικ στην εικόνα της οθόνης για καλύτερη προβολή και περισσότερες πληροφορίες για κάθε κάμερα. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι το μικρότερο από τη στιγμή που προσέφερε τις επίσημες ιστοσελίδες. Μέσα από ένα πρόγραμμα της ειδικής κατάταξης, οι κάμερες τοποθετούνται σύμφωνα με συνεχώς να βλέπουν τη δημοτικότητά τους. Αυτό το πρόγραμμα βαθμολόγησης έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλιστεί η ομαλή έκκεντρο θέσης (κάμερα) κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα τα γούστα των γεγονότων, και τι μπορεί να δει μέσω των κάμερες. Είναι πιθανό ότι κάποιες κάμερες έχουν αλλάξει διεύθυνση, θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επίσημες ιστοσελίδες. Πύλη cam για να δείτε τις εικόνες που διατίθενται σήμερα για τις καλύτερες κάμερες της Net και πρόσβαση στις επίσημες ιστοσελίδες.

LIVE KAMERES HD 3D ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η κάμερα του Copacabana Beach Η κάμερα του Ένα Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Η κάμερα του Iguazu Falls Η κάμερα του Έβερεστ Η κάμερα του Ζωντανά Βελιγράδι Η κάμερα του O Shea s Η κάμερα του Utjeha Apartments Η κάμερα του White City Η κάμερα του Pudong District Η κάμερα του Κληρονομιά Chembur Η κάμερα του Κρήνη Pauckscha Η κάμερα του Γερμανική Κάστρο Η κάμερα του Jaber Al-Ahmad Η κάμερα του Bastad Λιμάνι Η κάμερα του Sheraton Brussels Η κάμερα του Γέφυρα του Καρόλου Η κάμερα του Καλύψω Η κάμερα του Sal Windsurf Η κάμερα του Méridien Beach Plaza Η κάμερα του Pantawee Hotel Η κάμερα του Αραράτ Η κάμερα του Σαν Σαλβαδόρ ηφαίστειο Η κάμερα του Καιρός Σόφια Η κάμερα του Παρθενώνα Η κάμερα του Θόλο του Αγίου Πέτρου Η κάμερα του Gotthard Massif Η κάμερα του Yeom Chang Chuch Η κάμερα του Holmenkollbakken Η κάμερα του Sheraton Amman Η κάμερα του Γ. Δ. Λογγά Boulevard Η κάμερα του Βουνά της Galtür Η κάμερα του Coral Bay Η κάμερα του San Blas Artisan Η κάμερα του El Galleon Beach Η κάμερα του Royal Hotel Sanremo Η κάμερα του Apartments Malina Η κάμερα του Πανεπιστήμιο της Ταϊτσούνγκ Η κάμερα του Hotel Montecarlo Η κάμερα του Salema Beach Η κάμερα του Amber Καιρός Η κάμερα του Yasur Volcano Η κάμερα του Ambergris Caye Η κάμερα του Tirana Hotel Η κάμερα του Sheraton Tunis Hotel Η κάμερα του Torre Latinoamericana Η κάμερα του AD200 και η Bartra Η κάμερα του Εθνική Βιβλιοθήκη Η κάμερα του Copenhagen Airports Η κάμερα του Φάρος PT Η κάμερα του Εργοστάσιο Τροπική Η κάμερα του Sheraton Club Η κάμερα του Κλεοπάτρα Η κάμερα του Faubourg Rivotte Η κάμερα του Avenue du Mont-Royal Η κάμερα του Πόλη του Aktau Η κάμερα του Meridien Abu Dhabi Η κάμερα του Roatán νησί Η κάμερα του Manoir Rouge Η κάμερα του Magic Life Η κάμερα του Καιρός Μπογκοτά Η κάμερα του Sheraton Addis Η κάμερα του Έξω Bullring Η κάμερα του Rafael Mendoza Avilés Η κάμερα του Trans-Chaco Η κάμερα του Arnours Πλατεία Η κάμερα του Kruger National Park Η κάμερα του Βάασα Marketplace

MEGA XORHGOS TV ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑTΘΑΙΟΣ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ -ΣΥΝΤΑΓΗ- ΣΤΟΜΙΟ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΛ 2842041190