ΜΕΡΑΜΠΕΛΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ



MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579

ΕΠΑΡΧΙΑ  ΜΕΡΑΜΠΕΛΟY  ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ TV

Η επαρχία καλύπτει το βορειοδυτικό τμήμα του νομού και είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ορεινή. Στην περιοχή της Νεάπολης-Λιμνών και στον Άγιο Νικόλαο είναι οι μοναδικές μικρές πεδινές εκτάσεις της. Προϊόντα παραδοσιακά της επαρχίας είναι το λάδι, τα χαρούπια και τα αμύγδαλα.

Το όνομα της η επαρχία, όπως συνηθίζεται στην Κρήτη, το πήρε από το φρούριο Μίrabello, που ιδρύθηκε το 13. αϊ. στη θέση όπου σήμερα είναι η Νομαρχία στην πόλη του Αγίου Νικολάου, Τα όρια της επαρχίας είναι περίπου τα ίδια με της τούρμας και της καστελανίας Μεραμπέλου.

Ανελκυστήρες

Οδηγίες χρήσεως σε παλαιό ανελκυστήρα
Ανελκυστήρας ή ανυψωτήρας ονομάζεται κάθε εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την ανύψωση βαρών, προσώπων ή πραγμάτων. Σήμερα έχει επικρατήσει ο γαλλικός όρος ασανσέρ για τον ανελκυστήρα που χρησιμοποιείται στα πολυώροφα κτίρια.
Η ιδέα για χρησιμοποίηση τέτοιας εγκατάστασης ξεκινάει από πολύ παλιά. Ήδη από το 236 π.Χ., όπως αναφέρει ο Ρωμαίος αρχιτέκτονας Βιτρούβιος, υπήρχαν διάφορα παρόμοια συστήματα σε βασιλικά ανάκτορα. Ο πρώτος ανελκυστήρας τοποθετήθηκε στις Βερσαλλίες για χάρη του Λουδοβίκου ΙΔ' της Γαλλίας.
Στο μεσαίωνα οι ανελκυστήρες ήταν πρωτόγονοι, αποτελούνταν από σχοινιά με γάντζο και ένα καλάθι ή δίχτυ (τέτοιος υπήρξε μέχρι τελευταία στα Μετέωρα).
Το 17ο αιώνα ο Γάλλος Βελαγέ εφηύρε ένα σύστημα ανελκυστήρα με χρησιμοποίηση αντίβαρου. Στις αρχές του 18ου αιώνα κατασκευάστηκαν οι πρώτοι υδραυλικοί στην Αγγλία. Το 1835 κατασκευάστηκε ο πρώτος μηχανικός ανελκυστήρας πάλι στην Αγγλία, που θεωρείται σαν ο πρόδρομος των σημερινών.
Στις ΗΠΑ κατασκευάστηκε το 1850 ο πρώτος ανελκυστήρας με ατμό, που τελειοποιήθηκε το 1852 από τον Έλισα Ότις. Ο πρώτος ηλεκτρικός ανελκυστήρας κατασκευάστηκε το 1880 στη Γερμανία από το βιομήχανο εφευρέτη Βέρνερ φον Ζίμενς (Siemens).
Από τότε ακολούθησαν πάρα πολλές τελειοποιήσεις, ιδίως σε ότι αφορά την ασφάλεια του συστήματος. Έτσι γενικεύτηκε η χρήση τους, δίνοντας τη δυνατότητα να κατασκευαστούν πολυώροφα κτίρια και ουρανοξύστες.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO
Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές και ποικίλες μορφές ανελκυστήρων ανάλογες με τις διάφορες μορφές χρήσης τους.

Ανελκυστήρες Πολυκατοικιών
Βασικότατο τμήμα των πολυκατοικιών, ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί σε καθημερινή, εικοσιτετράωρη βάση τις ανάγκες μετακίνησης και φόρτωσης μιας πολυάριθμης ομάδας χρηστών.  Ως εκ τούτου, η εκτεταμένη χρήση του οφείλει να συμπορεύεται με το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας.


MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579

                              ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY





Στη  εταιρια μας δίνουμε προτεραιότητα σε αυτές τις αρχές, επιλέγουμε υλικά άριστης ποιότητας και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας. Παράλληλα, προτείνουμε και εφαρμόζουμε πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις, οικονομικές και οικολογικές, επιδιώκοντας την όσο το δυνατόν πιο χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.



Ανελκυστήρες για το Σπίτι
Το ασανσέρ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κατοικίας, είτε πρόκειται για πολυκατοικία είτε για μονοκατοικία δύο ή τριών οροφών. Κάθε χώρος διαθέτει τις δικές του ανάγκες και παραμέτρους, οι οποίες καθορίζουν τον τύπο του ανελκυστήρα που θα καλύψει με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο τις εκάστοτε απαιτήσεις.
Στις μικρότερες κατοικίες, όπως για παράδειγμα στις μεζονέτες, ο χώρος για πρόβλεψη εγκατάστασης ανελκυστήρα είναι περιορισμένος και συνήθως απουσιάζουν χώροι για μηχανοστάσια. Τα βάθη του πυθμένα είναι μικρά και τα ύψη των τελευταίων οροφών ακατάλληλα για τοποθέτηση κλασικών ανελκυστήρων.
Ανελκυστήρες Πολυκατοικιών
Βασικότατο τμήμα των πολυκατοικιών, ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί σε καθημερινή, εικοσιτετράωρη βάση τις ανάγκες μετακίνησης και φόρτωσης μιας πολυάριθμης ομάδας χρηστών.  Ως εκ τούτου, η εκτεταμένη χρήση του οφείλει να συμπορεύεται με το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Επαγγελματικοί Ανελκυστήρες
Οι επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν εξειδικευμένες ανάγκες όσον αφορά στους ανελκυστήρες, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του εκάστοτε χώρου και τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Βιομηχανικά κέντρα, αποθήκες, μεγάλοι σταθμοί parking, σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, λιμενικές και αεροπορικές εγκαταστάσεις, είναι ορισμένα παραδείγματα όπου οι επαγγελματικοί ανελκυστήρες είναι ζωτικής σημασίας.
Parking Ανύψωση οχημάτων

Χάρη στα υδραυλικά συστήματα εξασφαλίζονται διπλάσιες, ακόμη και τριπλάσιες θέσεις σε ήδη υπάρχουσες θέσεις οι οποίες επιτρέπουν λιγότερα οχήματα.

Στην ενότητα αυτή, σας παρουσιάζουμε συστήματα στάθμευσης και ανύψωσης οχημάτων, ιδανικές λύσεις  για νεόδμητες και παλαιές οικοδομές, πολυκατοικίες, επαγγελματικά κτίρια και εκθεσιακούς χώρους.

Κυλιόμενες Κλίμακες
Στη εταιρια μας  καλύπτουμε τις ανάγκες των κτιριακών εγκαταστάσεων με έντονη επιβατική κίνηση, που απαιτούν τη χρήση κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρομών. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και κατασκευές για αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους, γραφεία κ.ά.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO
MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων:

Χρήση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Ποικιλία διαστάσεωνΔυνατότητα χρήσης VVVF inverter για μειωμένη κατανάλωση και ομαλή λειτουργίαΔιάθεση κεκλιμένων διαδρομώνΥψηλή ασφάλεια και αποδοτική λειτουργίαΕυκολία στη συντήρηση που συνεπάγεται μικρό λειτουργικό κόστοςΑσύγκριτη αισθητική

Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ Καρέκλας
Σύστημα ανύψωσης σκάλας για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Οι Ανελκυστήρες σκάλας για Α.Μ.Ε.Α τύπου καρέκλας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάβαση των σκαλοπατιών.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κλιμακοστάσιο, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία σκάλα ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή, και η εγκατάσταση ανεκλυστήρα είναι αδύνατη. Τα συστήματα ανύψωσης με κάθισμα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα  κάθε κατοικίας.

Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ Πλατφόρμας
Click image to open!
Ειδικό σύστημα ανύψωσης σε μορφή πλατφόρμας όπου μπορεί να τοποθετηθεί αμαξίδιο.

Ο ανεκλυστήρας σκάλας για Α.Μ.Ε.Α με πλατφόρμα σχεδιάστηκε ώστε να επιτρέπει στους χρήστες αμαξιδίων να μπορούν αυτόματα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίσουν οποιονδήποτε χώρο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.


Μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στήριγματα στο έδαφος ενώ αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.



Συντήρηση

Η συντήρηση του ανελκυστήρα, εκτός από την υποχρεωτική περιοδικότητα που προβλέπεται βάσει νομοθετικού πλαισίου, είναι κατά κύριο λόγο απαραίτητη για την ασφάλεια της μεταφοράς των χρηστών του. Επιπλέον, εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών προβλημάτων και βλαβών, καθώς και γενικότερα την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO
MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ:

Λίπανση-Ρύθμιση εξαρτημάτωνΛίπανση-Καθαρισμός μηχανήςΚαθαρισμός μηχανοστασίου-φρεατίουΔόκιμες και συντήρηση συστημάτων ασφαλείαςΡύθμιση μονάδων λειτουργίαςΠαρακολούθηση μονάδων λειτουργίαςΣυντήρηση και καθαρισμός ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων Άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης

Μελέτες
Η εταιρια μας   αναλαμβάνει τη μελέτη όλων των ειδών ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων πολυκατοικιών, πολυώροφων επαγγελματικών κτιρίων, γκαράζ αυτοκίνητων, φορτηγών εμπορευμάτων και τροφίμων, καθώς και οποιουδήποτε άλλου συστήματος ειδικής κατασκευής ανύψωσης.

Κατόπιν επικοινωνίας σας, εξειδικευμένο προσωπικό (μηχανολόγοι) είναι στη διάθεση σας και μεταβαίνουν στον χώρο σας, προκειμένου να εκπονήσουν χωρίς κόστος κάθε είδους σχετική μελέτη. Παράλληλα, θα σας συμβουλεύσουν για τον βέλτιστο, πιο οικονομικό και πλέον αποδοτικό τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας του ανελκυστήρα που επιθυμείτε να κατασκευαστεί
MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579
Εγκαταστάσεις
Η  εταιρια μας   με γνώμονα την πλήρη κατανόηση για τη διαφορετικότητα των έργων και των αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά, δομεί σχέσεις εμπιστοσύνης και μέσα από συνεχή επικοινωνία, έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε όλο το εύρος των απαιτήσεων των πελατών της και των εκάστοτε έργων.

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την παραγγελία, προμήθεια και συλλογή των υλικών στο χώρο του έργου. Στη συνέχεια, τα συνεργεία των τεχνιτών, πάντοτε βάσει της μηχανολογικής μελέτης και με επίβλεψη αρμόδιου , θα εγκαταστήσουν το σύστημα μέσα στην προβλεπόμενη χρονική διάρκεια.


Μετά το πέρας της εγκατάστασης, θα ελεγχθεί διεξοδικά η ομαλότητα λειτουργίας του ανελκυστήρα και των συστημάτων ασφάλειας αυτού. Κατόπιν, θα κληθεί ο αρμόδιος φορέας για τον έλεγχο και την πιστοποίηση του ανελκυστήρα.


Επισκευή ανελκυστήρων

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό, οι ανελκυστήρες υπόκεινται σε φθορές, σαν οποιαδήποτε άλλο μηχάνημα.

Πραγματοποιώντας την απαραίτητη συντήρηση του ανελκυστήρα, προλαμβάνουμε και καθυστερούμε αυτές τις φθορές, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.


Ωστόσο, σε παλαιούς ανελκυστήρες παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες, οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή απόδοσή τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση υλικών και εξαρτημάτων, όπου εντοπίζονται οι φθορές.


Ανακαίνιση ανελκυστήρων


Μετά από τον έλεγχο του αρμόδιου φορέα, προκύπτει έκθεση για τις ελλείψεις του παλαιού ανελκυστήρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας είναι σε θέση να προσφέρει ένα ασφαλές και λειτουργικό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε πελάτη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO
MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579
Πιστοποίηση ανελκυστήρα

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2064/Β/2008, όλοι οι ανελκυστήρες, παλαιοί και νέοι, που αφορούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, δημόσια και επαγγελματικά κτίρια, βιομηχανικούς χώρους, πλοία κ.ά., πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό για την εξακρίβωση της ασφαλούς λειτουργίας τους.


ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ


Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Τηλέφωνο : 2841061549
Κινητό : 6944549579
Email : sgouroslift@yahoo.gr
.
Περιγραφή Επιχείρησης
Μελέτες, κατασκευές, συντηρήσεις και επισκευές ανελκυστήρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανελκυστήρες - ασανσέρ
Ανελκυστήρες φορτίων
Ανελκυστήρες - μεταλλικά φρεάτια
Ανελκυστήρες σκάλας - Α.Μ.Ε.Α.
Πόρτες ανελκυστήρων
Μεταλλικές κατασκευές
Ανελκυστήρες φαγητού


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FREE LIVE PODOSFAIRO






MEGA XORHGOS TV  ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Κατασκευή - Συντήρηση Ασανσέρ - Καστέλι, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Τηλέφωνο : 2841061549 Κινητό : 6944549579